Vpis v filmski abonma 2019/2020

FILMSKI ABONMA je sestavljen iz 7 filmskih predstav, ene na mesec, od oktobra do aprila. Vsak mesec bo izbran en abonmajski film (FILM-ABONMA), ki si ga bo lahko abonent ogledal v kateremkoli terminu predvajanja v Kinu Trbovlje.
Ljubiteljem filma na ogled ponujamo filme različnih žanrov, avtorske, neodvisne, evropske filme in filme iz tretjih držav, presežke domače in svetovne filmske industrije, kakovostne in nagrajene umetniške filme kot tudi največje filmske uspešnice.
Program se bo določal sproti, saj želimo v kar največji meri slediti aktualnim trendom.
O naslovih filmov vas bomo obveščali preko spletne strani http://kino.dd-trbovlje.si, elektronske pošte in Facebook profila Kino Trbovlje.

Informacije, vpis in prodaja

K vpisu abonmaja ste vabljeni med 2. in 22. septembrom 2019. Cena abonmaja je 22 €, plača se ob prejemu abonmajske vstopnice.


KLUB B: Člani kluba imajo pri nakupu filmskega abonmaja popust v vrednosti 8 €.

Vsak delavnik v dopoldanskem času od 8.00 do 15.00 v tajništvu, na telefonski številki 03 56 33 481 ali po elektronski pošti info@dd-trbovlje.si in
vsak dan v času predstav na kino blagajni, na telefonski številki 03 56 33 482 ali po elektronski pošti blagajna@dd-trbovlje.si.
Delavski dom Trbovlje, Trg svobode 11a, 1420 Trbovlje