Predstava za vsako priložnost

Zaradi bolezni v zasedbi na žalost odpovedujemo Predstavo za vsako priložnost, ki naj bi potekala jutri, 10. 10., ob 20. uri v gledališki dvorani DDT.

Za vračilo vstopnic in povračilo denarja se lahko obrnete na prodajno mesto, kjer ste jih kupili. Spletni kupci se lahko obrnete na info@eventim.si.
Hvala za razumevanje.

Glasbena komedija

Avtor idejne zasnove: Lado Bizovičar
Avtor besedila in režiser: Jure Karas
Igralca: Lado Bizovičar in Gašper Konec / Jure Godler

Četrtek, 10. oktober ob 20h

Vstopnina: 20 €. Prodaja na blagajni Delavskega doma Trbovlje ter prek Eventima.

Nova predstava druščine, ki je ustvarila uspešnico Slovenska muska od A do Ž, Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja.
Naj praznujete rojstni dan, obletnico, veseli december, silvestrovo, valentinovo, obletnico podjetja ali zgolj dejstvo, da ste končno uspeli partnerja zvleči v gledališče – vsaka priložnost je prava za ogled Predstave za vsako priložnost!
Nekdo v občinstvu ima rojstni dan. Ker se Lado ne more upreti priložnosti, da bi proslavil tako pomemben dogodek in ker zelo rad govori, nam bo v svoji novi predstavi povedal vse kar ve, pa tudi vse česar ne ve, o veselju, sreči, ljubljanskih ženinih, modernih otroških imenih, fankliščinah, seksu po tridesetem in nasilnih cvetličarjih. Ob živi glasbeni spremljavi bo poskušal odgovoriti na težka vprašanja, kot so “kaj je najslabše darilo na svetu”, “kaj imajo čaplje z vzgojo otrok” ter “koliko kitic ima pesem Kolk’r kapljic?” Kot se za rojstni dan spodobi, bo tudi kakšno zapel.
Za trenutek odložite delo in skrbi, čas je za Predstavo za vsako priložnost!