Erotika po Emeršiču

Gledališka dvorana DDT – petek, 24. april 2020, ob 20.00

Monokomedija na 220 stopinj o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes!

Besedilo: Bojan Emeršič in Jure Karas
Režija: Jure Karas

Igra: Bojan Emeršič

.

Dobrodošli v najbolj direktnem, najbolj seksplicitnem in do konca nasmejanem šovu o pokončnem in položnem življenju. Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju – se vrača z novim receptom za smeh! Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani … in mnogo, mnogo več!

.

Skupaj z vami bo Bojan zakuhal najmočnejši afrodizijak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo.

.

O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj so moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu! Razkril vam bo, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre! Bojan pove naglas VSE, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj …

.

Dovolj je tabujev! Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane.

.

.

Cena vstopnice je 15 evrov. Nakup in rezervacijo lahko opravite na blagajni DDT.