Želvice – naročilnica

Slikanica Želvice, ki jo je na podlagi osebne izkušnje napisala mlada avtorica Metka Dolanc, na otrokom prijazen predstavi zgodbo družine, ki izgubi družinskega člana.

Govori o različnih načinih žalovanja, pa tudi o tem, kako pomembna je medsebojna povezanost, da se družina in njeni člani skupaj uspešno soočijo z izgubo.

Ilustracije za slikanico je pripravila Nastja Abdič in odlično zadela ton zgodbe in jo s tem dodatno okrepila.

Štirje letni časi so dani človeku: preteklost, sedanjost, prihodnost in večnost.

RTV Slovenija – Pravljica o želvah

Srcnotrbovlje.si – Knjiga Želvice dosegla svoj namen

Zon.si – Lastno travmatično izkušnjo prenesla na Želvice, namenjene najmlajšim

Bibaleze.si – Metka Dolanc: ‘Vi otroci ste še premajhni, vi otroci se ne smete o tem pogovarjati’

Naročilnica za knjigo Želvice, avtorice Metke Dolanc, Ilustrirala Nastja Abdič

Prvi natis knjige je pošel. Naročilnica velja za dodatno natisnjene izvode (dotis), ki bodo pripravljeni do konca decembra 2020.


Naslov

Telefonska številka (opcijsko)


ID za DDV (za pravne osebe):
Davčni zavezanec (za pravne osebe): neda


Nepreklicno naročam izvodov* knjige Želvice, avtorice Metke Dolanc po ceni 7€ na kos (DDV je vključen).

Naročam tudi dostavo po pošti na zgornji naslov. Stroški poštnine znašajo 2€. dane*(v primeru, da želite knjigo prejeti na drug naslov, to napišite v opombe).
Naročeno knjigo boste lahko prejeli tudi na blagajni Delavskega doma Trbovlje v času obratovanja blagajne.Pogoji naročanja:

Z oddajo naročilnice nepreklicno naročate izbrano število izvodov knjige želvice po ceni 7€ na kos. Knjigo boste prejeli do konca decembra 2020, ko bo pripravljen dotis. V primeru, da vam knjige pošljemo po pošti, zraven zaračunamo še stroške pošiljanja v višini 2€. Ob prejemu knjige prejmete tudi račun, ki ga poravnate z nakazilom na tekoči račun.


V primeru osebnega prevzema na blagajni knjigo plačate na blagajni z gotovino. O dosegljivosti knjige obveščeni po elektronski pošti.Z vpisom svojih osebnih podatkov soglašate, da se vaši osebni podatki obdelujejo z namenom prodaje knjige Želvice. Dano privolitev lahko kadarkoli prekličete z zahtevkom poslanim po elektronski pošti na info@dd-trbovlje.si ali z redno pošto na naslov organizacije. Več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov in o pravicah, ki iz nje izvirajo, si lahko preberete v naši Politiki varstva osebnih podatkov. Dodatna vprašanja lahko naslovite tudi na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na dpo@datainfo.si