Na sporedu

  • sreda 20.12.2023 ob 20:00
  • Kaj: huronska komedija
  • Kje: gledališka dvorana
  • Organizator: Špas teater
  • Na kratko: Odlični dialogi, duhovita zgodba, smešne situacije in elementi presenečenja vas bodo spravili do huronskega smeha! Česa tako bedastega pa še ne!

Odlični dialogi, duhovita zgodba, smešne situacije in elementi presenečenja vas bodo spravili do huronskega smeha! Česa tako bedastega pa še ne!

Si predstavljate, kaj se zgodi, ko na večerjo povabite bedaka svetovne klase? Predstavljamo vam novo francosko veliko uspešnico, ki jo je na oder Špas teatra postavil eden slovenskih igralskih prvakov, Bojan Emeršič.

O predstavi:
Peter (Pierre) se s prijatelji rad igra nenavadno igro – idiotsko večerjo. Vsakdo izmed povabljenih mora na večerjo pripeljati kar največjega bedaka. Tisti, ki bo predstavil najbolj spektakularnega, redek biser, bedaka svetovnega razreda, je zmagovalec! A tokrat se dogaja katastrofa za katastrofo, padajo maske in tisti, ki je verjel, da se bo smejal, se morda ne bo tako zelo. V nekaj minutah gre vse narobe, življenje se obrne na glavo, zgodi se najbolj nepričakovano in – smešno čez vse!
Večerja bedakov je bila prvič uprizorjena 1993 in je doživela velik uspeh. Slovensko različico režira večkrat nagrajeni dramski igralec Bojan Emeršič, ki je v 2022 prejel tudi Špaska popularnosti za najbolj priljubljenega igralca.


Besedilo: Francis Veber
Režija: Bojan Emeršič
Igrajo: Jernej Kogovšek, Maja Martina Merljak, Gregor Podričnik, Primož Vrhovec in Robert Korošec

Predstava traja 1 uro in 45 minut in nima odmora.

Prodaja vstopnic:
Cena vstopnic:
23 € v predprodaji (do vključno 6. decembra)
21 € za zadnje 3 vrste v predprodaji (do vključno 6. decembra)

25 € po redni ceni
23 € za zadnje 3 vrste po redni ceni

Prodaja vstopnic:
– na blagajni Delavskega doma Trbovlje ob četrtkih med 17.00 in 18.00 ter ob petkih, sobotah in nedeljah med 18.00 in 20.00 ter
– na prodajnih mestih Eventim.

Kontakt blagajne:
telefon: 03 56 33 482
e-pošta: blagajna@dd-trbovlje.si